Työhönvalmentaja

Työvalmentaja kannustaa nuoria ottamaan rohkean askeleen työelämään

Tie työelämään voi olla haastava, erityisesti jos ei ole paljon työkokemusta tai koulutusta. Tällöin työvalmentaja voi olla avuksi.

Matka työelämään voi olla haastava, jos työkokemus tai koulutus puuttuu. Työhönvalmentaja voi auttaa tässä tilanteessa.

Yhdessä työhänvalmentajan kanssa nuori kartoittaa omat kiinnostuksen kohteensa ja henkilökohtaiset vahvuutensa. Tämän jälkeen luodaan nuorelle realistiset tavoitteet ja suunnitelma, kuinka tavoitteet saavutetaan. Työhönvalmentajan avulla nuori pääsee perehtymään eri aloihin ja työtehtäviin. Nuori saa myös tukea ansioluettelon ja työhakemusten laatimisessa, sekä työ- ja työharjoittelupaikkojen etsimisessä. Työhönvalmentaja auttaa tarvittaessa myös työhaastatteluun valmistautumisessa.

Työhönvalmentaja tukee ja kannustaa nuorta ottamaan rohkean askeleen kohti työelämää, kulkemalla rinnalla koko prosessin ajan auttaen yhteydenpidossa työnantajaan ja muihin tarvittaviin tahoihin. Työhönvalmentajalla on ajankohtaista tietoa työmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista sekä siitä, mitä erilaiset työtehtävät vaativat työnhakijalta.

Työhönvalmentaja tekee aktiivista yhteistyötä Svepsin muiden palvelumuotojen kanssa, mutta häneen voi olla myös suoraan yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lotta Larinen

TYÖHÖNVALMENTAJA

lotta.larinen@sveps.fi
050 555 0743